در چهارمین و پنجمین روز سوگواره با تعزیه خوانی تهرانیها؛
مجلس تعزیه «متوکل عباسی» در شلمچه و چذابه اجرا شد

مجلس تعزیه «متوکل عباسی» در شلمچه و چذابه اجرا شد 2

مجلس تعزیه «متوکل عباسی» در شلمچه و چذابه اجرا شد 3

مجلس تعزیه «متوکل عباسی» در شلمچه و چذابه اجرا شد 4
در پنجمین روز «ششمین سوگواره ملی تئاتر میدانی و تعزیه اربعین حسینی»، مجلس تعزیه «متوکل عباسی» به کارگردانی مجید خسروان از استان تهران پس از اجرای موفق در پایانه مرزی شلمچه با حضور مدیران فرهنگی و زائرین حسینی در پایانه مرزی چذابه خوزستان اجرا شد.
به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در خوزستان، همزمان با برگزاری «ششمین سوگواره ملی تئاتر میدانی و تعزیه اربعین حسینی»، گروه تعزیه «سیدالشهدا» با مجلس تعزیه «متوکل عباسی» با سرپرستی مجید خسروان ۲۰ مردادماه 1404 پس از یک نوبت اجرا در موکب فرهنگ و هنر منطقه آزاد اروند، در پنجمین روز از برگزاری سوگواره با حضور حسین براتی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و سایر مسئولین در چذابه خوزستان پذیرای زائرین اربعین حسینی در این پایانه شدند.
در این مجلس تعزیه خوانی مجید خسروان، رضا احمدبیگی، امیرعباس باقری، مجتبی کریمی، سیدمهدی ابراهیمی، محمدجواد چشمه و ابوالفضل رضایی به عنوان شبیه خوان ایفای نقش کردند و مجید خسروان سرپرست گروه بود.
مجلس تعزیه «متوکل عباسی» به کارگردانی مجید خسروان از استان تهران، در یک نوبت در پایانه مرزی چذابه در مقابل موکب فرهنگ، هنر و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با حضور مدیران و مسئولین فرهنگی اجرا شد و مورد استقبال زائرین اربعین حسینی قرار گرفت.
گروه تعزیه «سیدالشهدا» با اجرای مجلس تعزیه «متوکل عباسی» یکی از اجراهای درخشان در قالب «ششمین سوگواره ملی تئاتر میدانی و تعزیه اربعین حسینی» بود که در خاطر تماشاگران به یادگار نشست و شور و شعور حسینی را به تماشا گذاشتند.
در همین راستا پس از پایان روزانه اجرای گروه های منتخب، از مجید خسروان توسط حسین براتی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و مصطفی بوعذار دبیر سوگواره تقدیر به عمل آمد.
«ششمین سوگواره ملی تئاتر میدانی و تعزیه اربعین حسینی» به دبیری مصطفی بوعذار با همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با همکاری ادارهکل هنرهای نمایشی، استانداری خوزستان، انجمن هنرهای نمایشی از ۱۷ تا ۲۳ مردادماه 1404 با حضور ۲5 گروه نمایشی در بخش های میدانی و تعزیه در پایانه های مرزی چذابه و شلمچه استان خوزستان در حال برگزاری است.