از شمال تا جنوب در سوگواره ملی تئاتر میدانی و تعزیه اربعین حسینی؛
اجرای «مستعان» روایتی از پیادهروی اربعین حسینی در چذابه

اجرای «مستعان»روایتی از پیادهروی اربعین حسینی در چذابه 2

اجرای «مستعان»روایتی از پیادهروی اربعین حسینی در چذابه 3

اجرای «مستعان»روایتی از پیادهروی اربعین حسینی در چذابه 4
همزمان با برگزاری سوگواره ملی تئاتر میدانی و تعزیه اربعین حسینی، نمایش خیابانی «مستعان» در دو نوبت در چذابه اجرا شد و مورد توجه تماشاگران قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در خوزستان، در پنجمین روز از برگزاری «ششمین سوگواره ملی تئاتر میدانی و تعزیه اربعین حسینی» نمایش خیابانی «مستعان» به نویسندگی و کارگردانی مهدی نصرالله زاده از استان مازندران شهرستان نور و ایزدشهر در چذابه خوزستان اجرا شد.
در این نمایش خیابانی سیدمحمد موسوی و محمدمهدی داوودی به عنوان بازیگر ایفای نقش کردند.
نمایش خیابانی «مستعان» به کارگردانی مهدی نصرالله زاده از استان مازندران شهرستان نور در دو نوبت در پایانه مرزی چذابه در محوطه موکب فرهنگ، هنر و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اجرا شد و مورد استقبال زائرین اربعین حسینی قرار گرفت.
نمایش «مستعان» روایتی از دو زائر جوان پیاده روی اربعین است. که میانه راه برخی اتفاقات را رقم میزنند
سایر عوامل نمایش خیابانی «مستعان» عبارتند از: سیده زهرا حسینی (دستیار کارگردان)، سما کابلی (طراحی و فضا سازی)، رها شکوهی (طراح لباس)، سیدمهدی موسوی (موسیقی) و ساجده رضازاده (طراح پوستر).
«ششمین سوگواره ملی تئاتر میدانی و تعزیه اربعین حسینی» به دبیری مصطفی بوعذار با همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با همکاری ادارهکل هنرهای نمایشی، استانداری خوزستان، انجمن هنرهای نمایشی از ۱۷ تا ۲۳ مردادماه 1404 با حضور ۲5 گروه نمایشی در بخش های میدانی و تعزیه در پایانه های مرزی چذابه و شلمچه استان خوزستان در حال برگزاری است.