در حال بارگذاری ...
...

مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی خوزستان:

افتخارآفرینی هنرمندان نمایش خوزستان در جشنواره تئاتر فجر

مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان با اشاره به افتخار آفرینی هنرمندان نمایش خوزستان در چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر گفت: هنرمندان استان‌ هشت جایزه این جشنواره را به خود اختصاص دادند.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در خوزستان به نقل از ایرنا، علی بنائیان مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان اظهار کرد: بازگشت دوباره معنای تئاتر با گرفتن جوایز اختصاصی تئاتر به خوزستان هنرپرور، بدان معناست که تئاتر با کارگردانی، طراحی صحنه و صدا و بازیگریست که معنا پیدا می‌کند و کسب این عناوین نشان داد تئاتر استان خوزستان دوباره جان گرفته است.

وی جوایز این دوره از جشنواره تئاتر فجر را به شرح زیر اعلام کرد: لوح تقدیر طراحی نور، بخش تئاتر صحنه ای به مجتبی رستمی‌فر برای نمایش «لام» از اهواز اهدا شد و تندیس جشنواره برای طراحی صدا بخش تئاتر صحنه‌ای به امید خسروی برای نمایش «لام» از اهواز اختصاص یافت.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار طراحی صحنه در بخش تئاتر صحنه‌ای به مصطفی حیات برای طراحی صحنه نمایش «استرالیا» از ماهشهر داده شد.

همچنین دیپلم افتخار بازیگری مرد در بخش صحنه‌ای به عبدالرضا نصاری برای بازی در نمایش «استرالیا» از ماهشهر رسید.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار کارگردانی بخش تئاتر صحنه‌ای به مجتبی رستمی‌فر برای نمایش «لام» از اهواز اعطا شد.

رستمی‌فر هنگام دریافت جوایز خود گفت: بچه‌های شهرستان برای تئاتر خیلی زحمت می‌کشند. این تندیس را به مردم صبور خوزستان تقدیم می‌کنم.

در بخش تئاتر خیابانی این‌دوره از جشنواره نیز تندیس جشنواره در بخش طراحی لباس خیابانی به پژمان شاهوردی برای نمایش «کیمیا» از اندیمشک رسید. همچنین شاهوردی در این‌ بخش لوح تقدیر طراح صحنه خیابانی را نیز برای همین نمایش از آن ‌خود کرد.

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار موسیقی بخش تئاتر خیابانی به علیرضا داوودی برای موسیقی نمایش «کیمیا» از اندیمشک رسید.

آیین اختتامیه چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر شامگاه ۱۳ بهمن 1403 در تالار وحدت برگزار شد