توسط گروه تئاتر هور؛
نمایش خیابانی «ساعت ۱۵» در اهواز اجرا شد

اجرای نمایش خیابانی «ساعت ۱۵» در اهواز 2

اجرای نمایش خیابانی «ساعت ۱۵» در اهواز 3

اجرای نمایش خیابانی «ساعت ۱۵» در اهواز 4

اجرای نمایش خیابانی «ساعت ۱۵» در اهواز 5

اجرای نمایش خیابانی «ساعت ۱۵» در اهواز 6
نمایش خیابانی «ساعت ۱۵» با موضوع مقاومت، که داستانی از شجاعت و فداکاری را روایت میکند در اهواز اجرا شد.
به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در خوزستان، نمایش خیابانی «ساعت ۱۵» به نویسندگی و کارگردانی مهدی عبیداوی پنجشنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ در پارک میثاق واقع در اهواز، منطقه گلستان با حضور خانواده شهید سبحانی اجرا شد.
در این نمایش مهدی عبیداوی، فاطمه مگطاعی، محمد بوعذار، ولید ناصری (مرشدی) و مرتضی عبیداوی به عنوان بازیگر ایفای نقش کردند.
نمایش «ساعت 15» به زندگی شهید محمدرضا سبحانی، اولین شهید سوسنگرد میپردازد. او رزمندهای از اهالی سوسنگرد بود که در ژاندرمری خدمت میکرد. با ورود نیروهای بعثی به سوسنگرد، او به تنهایی با اسلحهای معمولی به مقابله با دشمن پرداخت. پس از اسارت، شهید سبحانی به شکل فجیعی شکنجه شد و بر روی نخل بستند و سوزاندند. جسد او به مدت سه روز بر روی نخل باقی ماند و در روز سوم، جسد سوخته شدهاش به خاک سپرده شد.
سایر عوامل نمایش «ساعت 15» عبارتند از: ناهید مالکی (ذاکرفر) (مدیر صحنه و دکور)، عسل الهایی (موسیقی و افکتور) و حدیث مرمضی (گریم)
نمایش «ساعت 15» توسط گروه تئاتر هور، انجمن هنرهای نمایشی خوزستان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای مقاومت و انتقال پیام فداکاری و ایستادگی در برابر ظلم برای مخاطبان اجرا شد..