یک اثر از خوزستان در بخش خیابانی جشنواره سراسری تئاتر «سودای عشق»

آثار راهیافته در بخش خیابانی پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج «سودای عشق» معرفی شدند و یک اثر از خوزستان در این دوره از جشنواره حضور دارد.
به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در خوزستان، با اعلام 17 نمایش در بخش خیابانی پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج «سودای عشق» از سوی دبیرخانه جشنواره بهعنوان آثار برگزیده، یک نمایش از استان خوزستان شهرستان خرمشهر در این دوره از جشنواره حضور دارد.
نمایش «گلدمن» به نویسندگی آمنه پورحسینی و کارگردانی پژمان محراب پور از شهرستان خرمشهر در این دوره از جشنواره که در شهرستان ارومیه برگزار خواهد شد، شرکت خواهد کرد.
همچنین نمایش «ماهیار» به کارگردانی امین پورمند هنرمند اندیمشکی از استان اصفهان در این دوره از جشنواره حاضر است.
پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج «سودای عشق» به همت سازمان بسیج هنرمندان کشور و با دبیری سعید نجفیان آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد.