در حال بارگذاری ...
...

برگزاری آیین رونمایی از پوستر رویداد آموزشی «بهار صحنه» در اهواز

برگزاری آیین رونمایی از پوستر رویداد آموزشی «بهار صحنه» در اهواز

آیین رونمایی از پوستر رویداد آموزشی «بهار صحنه» در تالار اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در خوزستان،  آیین رونمایی از پوستر رویداد آموزشی «بهار صحنه» با حضور حجت‌الاسلام کریم سلطانی دبیر ستاد مردمی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان خوزستان، مجید منادی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و محمد شهباز گهروئی رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان خوزستان و جمعی از هنرمندان تئاتر خوزستان روز شنبه 12 خردادماه 1403 در تالار اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد.

مجید منادی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان افتادن در ورطه تکرار و معطوف بودن رویدادهای فرهنگی و هنری به یک شخص را یکی از آسیب‌های جدی در برنامه‌ها و رویدادهای فرهنگی و هنری عنوان کرد و افزود: نسل جوان، نوجوان و دانشجویان با وجود انگیزه، خلاقیت و ابتکار عمل هنوز آنطور که باید و شاید در جشنواره‌ها محوریت ندارند و این مساله یک ضعف در امور فرهنگی محسوب می‌شود.

وی عنوان «تله بنیانگذار» را برای برخی نظرات به کار برد و گفت: برخی فکر می‌کنند اگر شخصی به جز آن فرد بنیانگذار اقدام به برگزاری رویداد یا برنامه مورد نظر کند آن رویداد آنطور که باید برگزار نمی‌شود در حالی که که اینگونه نیست.

وی آموزش و شناسایی ظرفیت‌ها و استعدادها از دل مدارس، مساجد، دانشگاه‌ها، هیات‌ها، محلات و هر آن جایی که جوانان حضور دارند را یکی از راهکارهای موثر برای رفع آسیب مذکور است.

منادی افزود: با آموزش می‌توان استعدادهای شناسایی شده را رشد داد و در عرصه‌های مختلف از آن بهره جست.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به آغاز دومین دوره رویداد آموزشی «بهار صحنه» در استان خوزستان گفت: استقبالی که در دوره نخست و دوره جدید این رویداد شد حاکی از علاقمندی مردم است و لازم است نهادهای متولی در این زمینه تلاش بیشتری داشته باشند.

وی به آسیب‌های چگونگی آموزش نیز اشاره و تصریح کرد: هنرجو باید بداند که دوره‌های آموزشی به معنای هنرمند شدن نیست بلکه شروعی برای تلاش فرد است.

منادی از اساتید و مدرسان آموزشی خواست به نکات تربیتی و فرهنگی در کنار آموزش‌های فنی و هنری توجه داشته باشند تا هنرجویان در آینده از مولفه‌های اخلاقی و فرهنگی به صورت توامان برخوردار باشند

حجت‌الاسلام کریم سلطانی، دبیر ستاد مردمی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان خوزستان، با اشاره به اینکه هر اقدامی که آمیخته به حضور مردم باشد کاری بزرگ است، اظهار کرد: آیت‌الله رییسی با تمام وجود به مردم اعتقاد داشت و آن‌ها را خلیفه خدا می‌دانست که این نوع نگاه به مردم، مقدس و قابل توجه است.

وی افزود: هنرمند متعهد امروز باید کار هنری و محتوای تئاتری تولید کند که بتواند گفتمان شهید رییسی و شهید سلیمانی را زنده نگه دارد.

دبیر ستاد مردمی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان خوزستان در ادامه بر توجه به نام شهدا در همه امور تاکید کرد و افزود: حیات شهدا چه حیات مادی و چه حیات معنوی آنان، ویژه است چرا که موانع را از سر راه برمیدارد و مسیر رسیدن به هدف را هموار می‌سازد.

وی به هنرمندان توصیه کرد از سختی کارهای مردمی ابایی نداشته و با هنر خود از نعمت انقلاب اسلامی که دشمنان قسم خورده در صدد نابودی آن هستند کار هنری و فرهنگی انجام دهند.

سلطانی یادآور شد: هیچکسی نمی‌تواند آنطور که هنرمندان در بیان و ارسال مفاهیم به مخاطب تبحر و تاثیرگذاری دارند موثر واقع شود.

وی خطاب به هنرمندان توضیح داد: برای انقلاب اسلامی کارکنید و چرتکه نیندازید چراکه قطعا شهدا حیاتشان کارساز است و مزد و پاداش ویژه‌ای خواهند داد.

رییس حوزه هنری خوزستان با اشاره به اینکه شرایط و زمینه لازم برای رشد تئاتر در کشور فراهم ‌نشده است گفت: ضرورت دارد حمایت کافی از تئاتر صورت گیرد تا این هنر بتواند نقش واقعی خود را ایفا کند.

محمد شهباز گهروئی بیان کرد: تئاتر حتی به مثابه یک رسانه در نظر گرفته نمی‌شود در حالی که تئاتر تنها رسانه‌ای است که آسیب تلخ رسانه‌های جمعی در قرن ۲۱ را برجای نمی‌گذارد.

وی تاکید کرد: تئاتر به تنهایی یک رسانه است و می‌تواند در جنبه‌های مختلف رسانه نقش بازی کند.

رییس حوزه هنری خوزستان بیان کرد: برای اینکه مساله تئاتر به گفتمان تبدیل شود باید روی آموزش تمرکز کرد تا اذهان و منابع به سمت تئاتر حرکت کنند و توسعه این حرکت فرهنگی و هنری رقم بخورد.

در پایان این آیین با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، رییس حوزه هنری استان و دبیر ستاد مردمی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان پوستر رویداد آموزشی «بهار صحنه» رونمایی شد.

این رویداد آموزشی به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان در پنج شهر استان خوزستان شامل دزفول، شادگان، امیدیه، مسجدسلیمان و بندرماهشهر و با هدف کشف و تقویت استعدادهای موجود در زمینه هنر نمایش از ۲۰ تا ۲۵ خردادماه 1403 برگزار می‌شود و پس از برگزاری دوره پنج روزه مقدماتی و غربالگری، هنرجویان مستعد به دوره‌های پیشرفته در پایتخت معرفی می‌شوند.