در حال بارگذاری ...
...

در راستای تبادل گروه های نمایشی؛

نمایش کودکانه «هدیه ی پر دردسر» در امیدیه اجرا شد

نمایش کودک و نوجوان «هدیه ی پر دردسر» در راستای تبادل گروه های نمایشی، کاری از هنرمندان تئاتر آغاجاری در تالار باران امیدیه به روی صحنه رفت.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از خوزستان، در راستای تبادل گروه های تئاتر، نمایش کودک «هدیه ی پر دردسر» به نویسندگی و تهیه کنندگی هادی حق نویس و کارگردانی احمد میرزاده کاری از هنرمندان تئاتر آغاجاری از ۳ تا ۱۰ اردیبهشت ماه 1403 در تالار مجتمع باران شهرستان امیدیه به روی صحنه رفت.

در این نمایش احمد میرزاده، بابک سهیدیان، امین میرزاده، حامد سهیدیان، زینب شریفی، آتنا قنواتی و ‌نرگس جهانبخش به عنوان بازیگر ایفای نقش می کنند.

نمایش «هدیه ی پر دردسر» داستانی برگرفته از ادبیات کهن با درون مایه داستان های حکمت آموز دارد که اجرای آن با استقبال کودکان و مخاطبان روبرو شد.

سایر عوامل نمایش کودک «هدیه ی پر دردسر» عبارتند از: امین میرزاده (مشاور کارگردان)، بهار چهارده چریک (ترانه سرا و مدیر صحنه)، مدینه امیدی (طراح دکور و لباس)، گلمینه پاینده (مدیر نور و صدا)، فاطمه ابوعلی و مریم ابوعلی (گریم)، سمیه رحیمی و امیر چهارده چریک (عوامل صحنه)، بابک سهیدیان (ساخت دکور)،

این نمایش پیش از این از 12 تا 16 اسفندماه 1402 به مدت پنج شب در سالن سینما ارشاد آغاجاری با استقبال بسیار خوب مخاطبان توسط انجمن هنرهای نمایشی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آغاجاری به روی صحنه رفت.

نمایش کودکانه «هدیه ی پر دردسر» در راستای تبادل گروه های تئاتری و با همکاری انجمن هنرهای نمایشی امیدیه، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان امیدیه، شهرداری و شورای اسلامی شهر امیدیه به روی صحنه رفت.