در حال بارگذاری ...
برای سومین دوره متوالی رخ داد

حضور موسسه هنری نغمه نمایش گستر باران در دورهمی فعالان حوزه کودک و نوجوان ایران

موسسه هنری نغمه نمایش گستر باران به مدیریت مهدی صفی آبادی به عنوان تنها نماینده ی فعال در حوزه تولیدات خلاق و دانش بنیان برای کودک و نوجوان از استان خوزستان برای سومین دوره متوالی در دورهمی فعالان حوزه کودک و نوجوان که به میزبانی کانون پرورش فکری کودک و نوجوان ایران با هدف شبکه سازی فعالان این حوزه و.... شرکت کرد.

به گزارش تئاتر خوزستان، هجدهمین دورهمی فعالان حوزه کودک و نوجوان *با هدف تعامل، شبکه سازی، هم افزایی و با رویکرد تعامل با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با موضوع بررسی ظرفیت‌های قابل تعامل میان فعالان حوزه کودک و نوجوان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و با شعار ایده‌های نوین فرهنگی برای کانون پرورش فکری ، روز سه شنبه 10 مردادماه 1402 از ساعت 8 صبح به میزبانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ایران به نشانی تهران – خیابان حجاب، برگزار شد و از استان خوزستان موسسه هنری نغمه نمایش گستر بران به مدیریت مهدی صفی آبادی به عنوان تنها نماینده استان خوزستان در این دورهمی شرکت کرد.

▫️در این دورهمی که بیش از400 فعال حوزه کودک و نوجوان از سراسر ایران عزیز حضور داشتند، نمایندگانی از زیست بوم حوزه کودک و نوجوان، فرصت‌های قابل اشتراک گذاری با جمع فعالان حوزه کودک و نوجوان را ارائه کردند.

موسسه هنری نغمه نمایش گستر باران به مدیریت مهدی صفی آبادی با توجه به سوابق فعالیتی در حوزه هنرهای نمایشی کودک و نوجوان و تئاتر عروسکی به عنوان تنها نماینده استان خوزستان شرکت کنندگان در هجدهمین دورهمی فعالان حوزه کودک و نوجوان کشور بود.




مطالب مرتبط

طی احکامی از سوی دبیر جشنواره انجام شد

هیئت انتخاب آثار پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان مهر دزفول منصوب شدند
طی احکامی از سوی دبیر جشنواره انجام شد

هیئت انتخاب آثار پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان مهر دزفول منصوب شدند

مهدی درویش، سیدعزیز آرین و سعید گل گل به عنوان هیئت انتخاب آثار بخش صحنه‌ای و خیابانی پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان مهر دزفول معرفی شدند.

|

در دیدار مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و فرماندار دزفول مطرح شد

دزفول آماده برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان مهر است
در دیدار مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و فرماندار دزفول مطرح شد

دزفول آماده برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان مهر است

در پی سفر مجید منادی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان به شهرستان دزفول، وی با علیرضا خردمند فرماندار دزفول دیدار و گفت و گو کرد.

|

خانه عروسک خوزستان افتتاح خواهد شد

خانه عروسک خوزستان افتتاح خواهد شد

خانه عروسک خوزستان، به عنوان مرکزی برای جمع‌آوری گنجینه عروسک استان، به نمایش گذاشتن عروسک‌های مختلف اقوام ایران و جهان و محلی برای تبادل اطلاعات میان هنرمندان، مهر امسال در اهواز گشایش خواهد یافت.

|

نظرات کاربران