در حال بارگذاری ...
...

به منظور کشف استعدادهای هنر نمایش

دومین کارگاه آموزش بازیگری تئاتر در شهرستان گتوند برگزار شد

به منظور کشف استعدادهای هنر نمایش

دومین کارگاه آموزش بازیگری تئاتر در شهرستان گتوند برگزار شد

به منظور کشف استعدادها و علاقه‌مندان به هنرنمایش دومین کارگاه آموزش بازیگری تئاتر درفرهنگسرای اندیشه شهرستان گتوند برگزار شد.

به گزارش تئاتر خوزستان، حمید بهداروندی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند با اعلام این خبرگفت: به منظور کشف استعدادها و علاقه‌مندان به هنرنمایش و پرورش آنان به شکل تخصصی دومین کارگاه آموزش بازیگری تئاتر زیر نظر استادحمیدرضا هیبتی مسئول انجمن هنرهای نمایشی شهرستان گتوند جمعه ۶ مهرماه درفرهنگسرای اندیشه برگزار گردید.

وی لازمه ورود به هر رشته هنری را علاوه بر تجربه، کسب آموزش دانست و افزود: تجربه به تنهایی نمی‌تواند زمینه پیشرفت یک هنرمند باشد و باید اصول رشته مورد علاقه را نیزفرا گرفت و باید اطلاعات تخصصی آن رشته را کسب نمود و ما سعی داریم با برگزار کردن این نوع کارگاه‌ها بطور مستمر علاوه بریادگیری، زمینه حضور هنرمندان را در جشنواره های مرتبط هنری فراهم سازیم.

حمید بهداروندی، یکی از مشکلات بازیگری در تئاتر را استفاده غیر اصولی از فن بیان دانست و ادامه داد: متاسفانه برخی از بازیگران امروزی توجهی به فن بیان ندارند و باید بر این مهم تسلط پیداکرده و مداوم تمرین نمایند تا بدین طریق تا حدود زیادی بیان خود را تقویت کنند و ما با ایجاد کارگاه بازیگری اصول بازیگری که فن بیان یکی از مهمترین این اصول است را در جلسات مختلف به هنرجویان آموزش خواهیم داد.

گفتنی است، در این کارگاه هنرجویان ضمن آموزش تئوری به صورت عملی مورد تست قرار گرفتند و کارگاه مورد استقبال خوبی از سوی علاقه‌مندان بازیگری تئاتر قرار گرفت.