در حال بارگذاری ...
...

دبیر هنری اولین جشنواره ملی تئاتر اهواز:

با تکمیل زیرساخت‌های تئاتر، جشنواره‌ تئاتر اهواز با شکوه تر برگزار می‌شود

دبیر هنری اولین جشنواره ملی تئاتر اهواز:

با تکمیل زیرساخت‌های تئاتر، جشنواره‌ تئاتر اهواز با شکوه تر برگزار می‌شود

دبیر هنری نخستین جشنواره ملی تئاتر اهواز در حاشیه این جشنواره اظهار کرد: با تکمیل زیرساخت‌های تئاتر، جشنواره‌های تئاتر باشکوه‌تری در اهواز برگزار می‌شود.

به گزارش تئاتر خوزستان، حسین ذوالفقاری دبیر هنری اولین جشنواره ملی تئاتر اهواز، اظهار کرد: جشنواره ملی تئاتر اهواز با وجود نقاط ضعف و قوت خود، با استقبال خوبی از طرف مردم و هنرمندان روبه‌رو شد.

دبیر شورای راهبردی تئاتر خوزستان افزود: برگزاری این رخداد بزرگ فرهنگی و هنری، توجه و نگاه ویژه‌تری را به تئاتر اهواز و خوزستان جلب کرده و جهت تسریع در تکمیل زیرساخت‌های تئاتر شهر مؤثر بوده است.

مشاور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان بیان کرد: با تکمیل، ساخت و بهره‌برداری از ۷ پلاتو در حال ساخت، اهواز تنها شهر کشور خواهد بود که دارای ۷ پلاتو استاندارد می‌شود و سال آینده جشنواره تئاتر اهواز به صورت بین‌المللی و باشکوه‌تر از امسال برگزار می شود.

ذوالفقاری تصریح کرد: با تکمیل زیرساخت‌های تئاتر در اهواز، شاهد ارتقای سطح تئاتر و جذب علاقمندان و تماشاگران بیشتری به این عرصه خواهیم بود.

دبیر هنری نخستین جشنواره ملی تئاتر اهواز با اشاره به ضرورت وارد کردن عموم مردم به سالن‌های تئاتر، عنوان کرد: ما باید بتوانیم برای مردمی که کمتر به تماشای تئاتر می‌روند هم برنامه‌ریزی کنیم و در مناطق مختلف اهواز، برنامه‌های هنری مختلفی را پیش‌بینی کنیم

 

اولین جشنواره ملی تئاتر اهواز به دبیری ناصر چنانی از 1 الی 7 مردادماه 1397 به میزبانی کلانشهر اهواز برگزار شد.