در حال بارگذاری ...
...

نمایش خیابانی «رهسپار خیمه ها» برگزیده جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت شد

نمایش خیابانی «رهسپار خیمه ها» برگزیده جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت شد

نمایش خیابانی «رهسپارخیمه ها» به نویسندگی وکارگردانی مصطفی بوعذار پس از رقابت با ده نمایش خیابانی از استانهای ایلام، تهران، اردبیل، گرگان و یزد توانست عنوان برگزیده اول را توسط هیئت داوران کسب نماید.

به گزارش تئاتر خوزستان، نمایش خیابانی «رهسپار خیمه ها» با بازی بهمن تقی پور و مصطفی بوعذار و اجرای موسیقی ایمان سلیح  اولین نمایش خیابانی مدافعان حرم در خوزستان  است که تاکنون در جشنواره های ملی حضور داشته است و پیش از این در کشور ارمنستان به اجرا درآمده است.

این نمایش در قالب گروه تئاتر آئین مردم اهواز با همکاری دانشگاه فرهنگیان خوزستان منتخب شرکت در دومین جشنواره ملی هنر وادبیات مقاومت دانشگاهی بود که در رشته های عکس، فیلم کوتاه و ادبیات در حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به دبیری آرش امرایی برگزار شد.