در حال بارگذاری ...
مدیر کل هنرهای نمایشی در مراسم اختتامیه بیست و سومین جشنواره تئاتر لاله های سرخ گفت:

جشنواره لاله‌های سرخ یادآور خاطرات شیرین برای همه هنرمندان تلاشگر است

مراسم اختتامیه بیست و سومین جشنواره تئاتر لاله‌های سرخ با حضور مهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی، محمد جوروند مدیرکل ارشاد خوزستان و جمع کثیری از مردم پرشور اندیمشک و مقامات محلی و استانی شامگاه جمعه دهم آذرماه برگزار شد.

به گزارش تئاتر خوزستان، در شروع مراسم مهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی در سخنانی عنوان کرد: در کشورمان هنرمندان زیادی بدون توقع و چشمداشت به کار فرهنگی مشغول هستند و طراحی و برنامه‌ریزی‌هایی برای استفاده  درست و کامل از هنر و هنرمندان جامعه یک ضرورت انکارناپذیر است و باید از پتانسیل‌ها و ظرفیت هنر برای رساندن پیام حماسه‌های دوران مختلف جامعه استفاده کرد. حماسه مقاومت مردم اندیمشک در چهارم آذرماه در دوران دفاع مقدس همواره تاریخ‌ساز خواهد بود و برای رساندن پیام چنین حماسه‌هایی، هنر می‌تواند اثرگذاری چشم‌گیری داشته باشد و جشنواره لاله‌های سرخ یادآور خاطرات شیرین برای همه ما و هنرمندان تلاشگر در این عرصه است که امروز به همت هنرمندان و هنردوستان به جایگاه خوبی رسیده است.

شفیعی در ادامه افزود: به نظر من امسال به دلیل هم زمانی جشنواره با سالروز حادثه چهارم آذر، نقطه عطف جشنواره لاله های سرخ است و به همین دلیل امیدورام همه هنرمندان حاضر در جشنواره سفیران حادثه 4 آذر اندیمشک باشند.

 

 

محمد جوروند مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان:

حال و احوال تئاتر استان خوزستان خوب است.

 

محمد جوروند مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان هم در ادامه این مراسم در سخنانی اظهار داشت: حال و احوال تئاتر استان خوزستان خوب است و این جشنواره به بهبود وضعیت هنر استان و نمایش خوزستان کمک شایان کرده است.

محمد جوروند افزود: ملی شدن این جشنواره، حضور داوران توانمند و استقبال خوب از جشنواره امسال بر کیفیت این جشنواره افزوده است.

 وی بیان کرد: این جشنواره ظرفیت بین المللی شدن را دارد و برای دستیابی به اهداف بلند در این جشنواره تلاش خواهد شد.

محمد جوروند در پایان اظهار داشت: امیدوارم نگاه تمامی مسئولین مرتبط به جشنواره برای تعالی جشنواره تئاتر لاله های سرخ باشد.

 

علی بازگیر دبیر بیست و سومین جشنواره ملی تئاتر لاله های سرخ:

کیفیت آثار راه یافته به جشنواره بسیار خوب بود.

دبیر بیست و سومین جشنواره تئاتر لاله‌های سرخ نیز داوران بخش صحنه‌ای این جشنواره را حسین ‌مسافر آستانه، جلیل فرجاد و شهره لرستانی معرفی کرد و گفت: داوری بخش خیابانی را حمید ابراهیمی، علی علیزاده و علی بنائیان عهده‌دار بودند.

علی بازگیر افزود: از ١٥٥ اثر رسیده به دبیرخانه این جشنواره ، ٢٠ اثر به مرحله نهایی راه یافت. ١١٠ اثر در بخش صحنه‌ای و ٤٥ اثر در بخش خیابانی از ٢٤ استان کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که ١٠ اثر به بخش نهایی صحنه‌ای، ٢ اثر بخش میهمان صحنه‌ای و هشت اثر به بخش خیابانی راه یافتند.

وی بیان کرد: داوری بازبین بیست و سومین جشنواره تئاتر لاله‌های سرخ در بخش صحنه‌ای بر عهده اتابک نادری، آرش سهرابی و علی علیزاده و در بخش خیابانی سامان خلیلیان، سیروس همتی و علی بنائیان بود.

علی بازگیر در پایان ضمن تشکر از همه عوامل برگزاری جشنواره گفت: کیفیت آثار راه یافته به جشنواره در دو بخش صحنه ای و خیابانی بسیار خوب بود.

 

 

تقدیر از حسین مسافر آستانه و حمیدرضا آذرنگ

 

حمید آذرنگ و حسین مسافر آستانه ٢ هنرمند عرصه تئاتر کشور نیز در سخنانی بر ضرورت ارج نهادن به هنر نمایش تاکید کردند.

 

مسافرآستانه که برای دریافت لوح تقدیر به پاس سالها تلاش و حضور در جشنواره لاله های سرخ به روی صحنه دعوت شده بود گفت: با حضور همیشگی در جشنواره های استان خوزستان و به خصوص جشنواره تئاتر لاله های سرخ اندیمشک همیشه مدیون هنرمندان تئاتر در تمامی شهرهای استان خوزستان هستم.

مسافرآستانه افزود: جشنواره تئاتر لاله های سرخ همواره دغدغه هنرمندان این خطه بوده است و من نیز از دوره های آغازین برگزاری همیشه در خدمت جشنواره تئاتر لاله های سرخ بوده ام.

 

از حمیدرضا آذرنگ هنرمند مطرح تئاتر، سینما و تلویزیون کشور به پاس تلاش سالها تلاش و فعالیت در تئاتر اندیمشک تقدیر و تجلیل شد.

حمیدرضا آذرنگ با حضور بر روی صحنه گفت: با توجه به هم زمانی برگزاری جشنواره با حادثه ۴ آذر، تولد جشنواره تئاتر لاله های سرخ از امسال است.

آذرنگ در بخش دیگری از سخنان خود ضمن مرور خاطرات خود در اندیمشک گفت: من سالها در اندیمشک فعالیت تئاتری داشته ام و همه ان چه ک هدر هنر دارم را مدیون زنده یاد بهمن عیوق هستم.

حمیدرضا آذرنگ ضمن تشکر از تمامی کسانی که در آن دوران با او در کار تئاتر هم بازی بوده اند اظهار کرد: امروز با دیدن کوچه های اندیمشک و مرور خاطرات حادثه هولناک 4 آذر، پیشنهاد می دهم که در تمامی نقاطی که بمباران شد نمادی به یادگار نصب شود.

 

اعلام برگزیدگان بیست و سومین جشنواره ملی تئاتر لاله های سرخ

در بخش دیگری از آئین اختتامیه به گروه های شرکت کننده در جشنواره در دو بخش صحنه ای و خیابانی لوح شرکت اهداء گردید و هیئت داوران برگزیدگان دو بخش خیابانی و صحنه ای را به شرخ زیر معرفی نمودند.

 بخش خیابانی

بازیگری مرد:

پوریا ریحانی بازیگر نمایش ماسک از اصفهان و احمد صمیمی بازیگر نمایش خاطره یکسان از تهران رتبه سوم بازیگری بخش خیابانی را به خود اختصاص دادند.

بازیگری دوم مرد به مالک آسالان بازیگر نمایش چقدر سخنم درد می‌کند از دهلران و سعید ذبیحی بازیگر نمایش آب از کرمانشاه اختصاص یافت.

بازیگری اول مرد را رامین قادری بازیگر نمایش فنیکس از امیدیه به خود اختصاص داد.

 

بازیگری زن:

بازیگری سوم زن به مارال ایزد بخش بازیگر نمایش چقدر سخنم درد می‌کند از دهلران و رؤیا نصیری بازیگر نمایش سوخو از اندیمشک اختصاص یافت.

رتبه دوم بازیگری زن به فاطمه رحمانی بازیگر نمایش سرخ‌ترین روز خدا از رشت تلق گرفت.

بازیگری اول زن به شکیلا هوتمن بازیگر نمایش فنیکس از امیدیه اختصاص یافت.

 

کارگردانی:

رتبه سوم به طور مشترک به امین پورمند کارگردان نمایش سوخو از اندیمشک و خانم نادره حیدریان کارگردان چقدر سخنم درد می کند از دهلران اختصاص یافت.

کارگردانی دوم به طور مشترک از سوی هومن میرمعنوی کارگردان نمایش سرخ‌ترین روز خدا از رشد و سعید ذبیحی کارگردان نمایس آب از کرمانشاه کسب شد.

کارگردانی اول توسط مرتضی امینی پور برای نمایش فنیکس از امیدیه کسب شد.

 

طرح و ایده:

هیات داوران تندیس جشنواره ، دیپلم افتخار و جایزه نقدی خود را به طراح و ایده پرداز نمایش فنیکس آقای مرتضی امینی اهدا کرد.

 

تقدیر ویژه:

هیات داوران جشنواره در راستای ارج نهادن به حماسه 4 آذر مردم اندیمشک مراتب تقدیر خود را از نمایش‌های «سوخو» اندیمشک به کارگردانی امین پورمند و نمایش «سرخ‌ترین روز خدا» به کارگردانی هومن میرمعنوی تقدیم کرد.

 

نمایش برگزیده:

نمایش «فنیکس» از امیدیه از سوی هیات داوران جشنواره برای معرفی به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان انتخاب شد.

 

بخش صحنه ای:

موسیقی:

هیات داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی موسیقی نمایش هزار پیراهن از هزار یوسف کار سرکار خانم الهام علی محمدی از اراک را مورد تقدیر قرار داد.

جایزه موسیقی نمایش شامل لوح تقدیر و تندیس جشنواره به آرش خوشنام برای موسیقی نمایش اوسنه از اندیمشک اهدا گردید.

 

چهره پردازی:

هیات داوران با لوح تقدیر و جایزه نقدی به هر یک از چهره پردازی نمایش های اوسنه خانم شکوفه جودکی از اندیمشک و نمایش اویل آقای مهرداد درگی از زاهدان تقدیر کرد.

همچنین از ستار رشنو و مژه پهلوان در این بخش تقدیر شد.

 

طراحی صحنه:

هیات داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از طراح صحنه نمایش «با من حرف نمی زنی چرا» کاری از احمد صمیمی از تهران تقدیر کرد.

جایزه طراحی صحنه شامل لوح تقدیر و تندیس جشنواره و جایزه نقدی به نمایش «خط آخر» فرزانه فاطمی از قوچان اختصاص یافت.

 

بازیگری مرد:

هیات داوران رتبه سوم به همراه لوح تقدیر و جایزه نقدی را به طور مشترک به ایمان ملکی‌پور برای نمایش «هزار پیراهن از هزار یوسف» از اراک و محمد محمدیان شمالی برای نمایش «انقباض» از ایلام اختصاص داد.

رتبه دوم بازیگری مرد به امیر سعیدی برای نمایش «خط آخر» از قوچان اختصاص یافت.

رتبه اول بازیگری به محسن خدادادی برای نمایش «اوسنه» از اندیمشک داده شد.

 

بازیگری زن:

رتبه سوم به طور مشترک به ساغر کیخا نمایش «اویل» از زاهدان و فاطمه نصیری نمایش «شب آفتابی» از بندر گز اختصاص یافت.

رتبه دوم بازیگری زن به طیبه صیدمحمدی برای نمایش «انقباض» از ایلام تعلق گرفت.

رتبه اول بازیگری به شیما پورسهم الدین برای نمایش «کندو» از شیراز اهدا شد.

 

نمایشنامه نویسی:

رتبه سوم نمایشنامه‌نویسی به طور مشترک به سیدمحمد محمدی برای نمایش «هزار پیراهن از هزار یوسف» از اراک و کامران شهلایی برای نمایش «با من حرف نمیزنی چرا» از تهران تعلق گرفت.

رتبه دوم نمایشنامه نویسی به ابوالقاسم مهدوی از بندر گز برای «شب آفتای» داده شد.

رتبه نخست این جشنواره را هیچ نمایشنامه‌ای نتوانست کسب کند.

 

کارگردانی:

در بخش کارگردانی از نمایش «اویل» کار سعید بادینی تقدیر شد.

رتبه سوم کارگردانی به طور مشترک به احمد صمیمی کارگردان «با من حرف نمیزنی چرا» از تهران و طیبه سیدمحمدی برای نمایش «انقباض» از ایلام داده شد.

رتبه دوم کارگردانی مرتضی عیدی از قوچان برای نمایش خط آخر داده شد.

رتبه نخست توسط مهدی آشوغ کارگردان نمایش اوسنه از اندیمشک کسب شد.

 

 

تقدیر از دو دبیر جشنواره ملی تئاتر در استان خوزستان

همچنین در آئین اختتامیه بیست وسومین جشنواره ملی تئاتر لاله های سرخ از طرف اداره کل فرهنگ  وارشاد اسلامی خوزستان و انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان از علی بازگیر دبیر بیست و سومین جشنواره ملی تئاتر لاله های سرخ با اهداء لوح، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

در ادامه آئین اختتامیه از سوی مهدی شفیعی مدیر کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد جوروند مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی خوزستان از مصطفی بوعذار دبیر نخستین سوگواره ملی تئاتر میدانی و تعزیه اربعین حسینی که از ۱۳ لغایت ۱۹ آبان ۹۶ در پایانه مرزی چذابه خوزستان در ایام راهپیمایی اربعین حسینی برگزار شد با اهداء لوح، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

 

بیست و سومین جشنواره ملی تئاتر لاله های سرخ اندیمشک به دبیری علی بازگیر از تاریخ 6 الی 10 آذرماه 1396 در اندیمشک برگزار گردید.




مطالب مرتبط

با حضور مسئولین استانی و پیشکسوتان و هنرمندان تئاتر انجام شد؛

رونمایی از فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر لاله‌های سرخ اندیمشک
با حضور مسئولین استانی و پیشکسوتان و هنرمندان تئاتر انجام شد؛

رونمایی از فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر لاله‌های سرخ اندیمشک

از فراخوان بیست و هشتمین بین المللی تئاتر لاله‌های سرخ اندیمشک با حضور مسئولان استانی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان رونمایی شد.

|

رئیس انجمن هنرهای نمایشی خوزستان:

بخش‌هایی از جشنواره تئاتر لاله‌های سرخ، بین‌المللی شد
رئیس انجمن هنرهای نمایشی خوزستان:

بخش‌هایی از جشنواره تئاتر لاله‌های سرخ، بین‌المللی شد

محمد یاقوت‌پور، رئیس انجمن هنرهای نمایشی خوزستان، از اضافه شدن بخش بین‌المللی نمایشنامه‌نویسی و همچنین دعوت از گروه‌های نمایشی اقوام لر از کشور عراق به جشنواره تئاتر لاله‌های سرخ اندیمشک خبر داد.

|

نظرات کاربران